barabullaan

2014-03-28
21:01:27

Hellre ensam än med dåligt sällskap !
Hej på er! Tänkte inte skriva så mycke om min vardag eller varför ja bloggat så dålig på senaste osv, utan bara skriva ut lite! :)
 
Jag skäms bokstavligen över denhär stan å mår dåligt av att va här, dehär är inte ett ställe för mig..
Alla snackar skit,även jag, men egentlige fattar ni hur sjukt fult gjort det är att göra de? Asså typ om du kallar nån ful, äcklig,hora,slampa whatever för dig kanske det är lätt å säga det, men haru tänkt då på om det är så lätt för personen å höra det? Hen kanske blir jätteledsen, kommer hem å skär sig, tar livet av sig vad som helst pga det du sa till hen, du vet ju inte hur hen har det hemma elller annars, hen kanske kämpar varje dag för att överleva, somnar varje kväll me gråten i halsen.. äre rättvist? & sen å typ sitta å snacka skit om någon som man bråkar med och om personen innan va tex din bästavän osv.. Asså det är ju så himla töntigt, många är så i denhär stan även jag, men på senaste så jag har som lagt ner med å snacka skit om folk å sånt, visst kan de hända ibland men jag menar alla är fina precis som dom är. Å det är inte tufft å sitta å snacka en massa bakom ryggen på folk eller trycka ner folk, asså jag fattar inte att jag gjort sånt, för jag tycker det är så himla sjukt.. å i den här stan är skitsnack,rykten å sånt typ poppis eller nått.. Nä usch.. 
Sen nått jag blir rasande av det är att vissa typ " aa, men berätta du kan lita på mig, de stannar mellan oss å blablabla" , fast det egentligen inte gör de, ändå berättar man & litar verkligen på den personen, sen får man höra att de spridits vidare, den känslan de gör så förbannat ont, all tillit bara försvinner.. & jag om en viss person läser dehär nu, så ja jag vet att jag gjort fel å jag fattar precis hur du känner eftersom att jag va med om exakt samma sak samma dag.. Men gud straffar vissa med desamma! 
Jag vill bara att folk ska tänka efter, tänka efter innan dom säger eller gör något, jag menar tappar man tilliten för nån så får man  verkligen jobba stenhårt för att få tillbaka den, för det är inget man förlåter bara sådär å verkligen inte om personen va din bästavän. Jag fattar mig inte på dagens samhälle.. Allt ska vara så brutalt är man inte som vissa människor vill att du ska vara, så blire ett helvete, man ska kunna vara sig själv utan att få en massa skit, typ " ja men sådär kan du inte klä dig", "men äru skämmig eller sådär högt kan du inte skratta", "varför sminkar du inte dig", asså allt va folk kan komma på, va dig själv & va stolt över den du är & låt ingen ändra på dig, gå med huvudet högt! 
Nu kommer nån komma typ ba, " amen som att du är så perfekt då & aldrig gör fel".. Jag vet om att jag har gjort fel å vad jag gjort å jag står för det. Men helt seriöst, fatta hur mycke skitsnack kan förstöra en person? Jag menar, ingen har valt över hur dom ser ut, Gud har skapat alla å alla är fina precis som dom är. 
Sen det är mycke bättre och vara själv än med dåligt sällskap. Va inte med folk som får dig att må dåligt, utan va med såna som får dig att må bra å med såna som du kan vara dig själv med, dom som accepterar dig det är dom som är dom äkta vännerna. Alla gör vi misstag, men vi måste oxå lära oss att förlåta & glömma!
 
Aja dehär blev ganska långt men kände att jag bara ville skriva ut lite! :) Ha en grym helg hörni! :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-03-09
22:00:02

Söndagsångeeest..
Tjaaaaaa bitches! ;) 
Ja skoja bara, haft ett grymt lov? Det har jag iaf, åkte ju ti byn i onsdags å ångrar det inte en sekund fy sune va kul man haft, åkt massa skoter, kört skoter, eldat, myst, glidit bil & massa såna där mysiga grejer med härligt folk! 
Fyfjång ett oförglömligt lov alltså! Finns inge bättre ställe än byn, me lööööve it! ;)
 
Ajaa, kom hem vid 5 idag, bara tagit det lugnt å just varit å duschat så ska ta å fixa lite grejs sen hoppa ti kojs, blir tidig uppstigning imån, tänkte fa å träna vid 8, blir en hård vecka nu när man vilat en vecka! :)
SKola imån oxå, sjukt va ångest alltså.. Nå har ju bara matte imån, ska ta å fixa bort bilden å idrotten så ja inte får så mycke onödig frånvaro :) 
Tänkte bara uppdatera lite snabbt, men ha de awesome!
 
 

2014-03-04
17:45:36

När någon säger att du har förändrats, kan det betyda att du har slutat leva ditt liv som de vill.
Ja vad ska man säga? Haft en grym helg & dagarna med Vewe osv, har varit fett nice ;) 
Vi har väll gjort lite allt möjligt, varit på den där fotbollsgrejen som va under helgen, glidit & sen hängt hos mig lite smått :)
Va å hjälpte moffa i söndags i träsket, han behövde hjälp med näten å sånt där grejs, va super mysigt, inte varit där på två år & så längtar bara efter å få fa dit en helg eller nått :) 
Blev ganska så förskyld i söndags tror ja de va, så de har inte blivit nån träning för min del, vilket suger.. Vill verkligen men har ingen ork å inte så smart när man är så förskyld.. 
Far ti byn imån lika å sitta där å sjuka istället för å ruttna i denhär stan, så less så det finns inte.. & Vewe far ju ändå ti viikus så. 
SKa bli skönt å få komma bort lite! :) 
Aja, ska ta å kocka ihop nå käk & sen fa ti affären.. Vewe kommer ikväll så ska väl hitta på nått funny! ;)
Ha det grymt!
 
hittade några fina biler, hehe