barabullaan

2012-11-30
22:20:40

Bry dig inte om vad dom säger till dig, om de alltid känns rätt så är de alltid okej, låt ingen ändra på dig, våga säga nej va precis som du är!!

2012-11-30
17:39:00

I miss you and your happiness...
Kom just hem från begravningen, fy va hemskt de va men hon har de bra nu å slipper lida längre! 
 
Iaf ska byta kläder & fa till mina trasdockor. Uppdaterar när jag har tid,puss
Kommer några bilder senare när jag kommer hem ä ju hos moffa just nu å blir här över helgen.
 
bild från igår...

2012-11-29
19:36:24

BLOGGRAPE AV SOMEBODY THAT I USE TO KNOW!
förra inlägget va en bloggrape bara så ni vet, puss

2012-11-29
19:30:00

tjaao ;)
jag heter julia jag e 15 år & byxmyndig, jag e i lagom längd  å jag gillar färger ..... kontaktannons ring mej på snuppchupp elle skicka bild elle va man nu gör :D jag e söt bara så ni vet satsa järne nu killar ;)
 

2012-11-29
19:16:07

Min andra halva ! <3
Eftersom att jag alltid bara bloggar om min vardag så kan jag passa på å berätta om min absolut bästavän! 
 
Okej, vart ska jag börja.. Jag & Ylva började umgås när jag lärde känna Jessica, for till kuttis med dom å de va väl därifrån, fast sen tog de ett tag innan vi började umgås såhära ofta. Vet inte riktigt vad som fick oss att umgås med ja så blev de å de är ju inget man ångrar direkt. 
Efter att vi hade umgåtts ett x antal gånger så fattade jag att Ylva va någon jag verkligen kunde prata med & att jag kunde lita på henne.. Berättar ALLTING till Ylva, allt & hon finns å stöttar mig hela tiden så grymt glad att jag har henne, vet inte vad jag hade gjort annars. Och hon vet att jag gör allt för henne, allt för att hon ska må bra & finns för dej dag som natt!!! 
Alla våra minnen,skrattat tills vi inte kunnat andas,gråtit,varit grymt förbannade allting tillsammans! Jag lovar att jag står med dig även om isen är tunn eller tjock så lovar jag att stå kvar på samma plats,vad som än händer så kommer jag alltid att vara med dig. Du är som en syster för mig, jag känner dig som min egna syster. Klarar ju knappt en dag utan dig, blir ju tokig, vill vara med dig hela tiden!!!
Vi har alltid så grymt kul tillsammans, har inte gått en gång att jag känt att jag tex är less på dej eller nått sånt, aldrig att jag skulle kunna göra dej besviken eller lessen, de skulle tagit död på mej. När du är lessen är jag lessen,är du glad är jag glad, jag följer dina fotspår. 
Att se dej gråta tar död på mej, vill göra allt för dig! Vi löser allting tillsammans va de än är, så går vi hand i hand, tillsammans är vi starkare än va folk tror, ingen kan trampa ner oss hur mycke energi dom än lägger ner på de så kommer dom aldrig lyckas. JAG ÄLSKAR DIG MIN ALLRA KÄRASTE SYSTER! <3 
 

2012-11-29
18:58:24

Bara för att jag älskar dig !
 

2012-11-28
22:24:56

Förskyld & dålig uppdatering!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte tid med bloggen nu egentligen.. men slänger in ett inlägg när jag har tid över. Efter skolan for jag hem till Ylva chillade med dom hela dagen.. Helt awesome! 
Ska sätta mig å plugga nu å sen lägga mig.. så grymt förskyld. Ni får ha de så bra,puss
 

2012-11-27
15:39:51

Att vara stark är inte att springa fortast eller att hoppa högst. Att vara stark är inte att veta bäst & vara främst. Att vara stark är att acceptera livets villkor. Att vara stark är att tänka om,när livet inte blir som du planerat. Att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt. Att kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning.

2012-11-26
20:54:43

Glöm dina beskymmer för imorgon kommer nya !
Tjaaaaa, efter skolan for jag på stan med mina hjärtegull, helt awesome dag !  Efter de for vi hem till dom å drack kaffe å chillade, mycket mys. 
Sover hos moffa resten av veckan skulle jag tro, massa tjorv nu hoff jag orkar inte, vill bara ha en dag utan problem så man kan gå andas ut, men de är nått man får önska.. 
Imån blire skolan,plugga å sen va med Ylva å Anna. Nä nu har jag inget mer på hjärtat,puss
 

2012-11-25
21:38:00

Lätt bästa helgen på länge !
Tjoohej, har inte haft tid att uppdatera, helt galen helg  med underbart folk ! Sovit hos Ylva & Anna hela helgen, helt underbart, ni betyder allt! Hade inte kommit långt utan er, behöver verkligen er, puss!
Aja iaf, helgen har varit helt perfekt finns inte så mycke mer att säga. Imån blire att va med dom bästa igen, nå kuligt hittar vi nog på som alltid ;) 
Tror inte att jag mått såhär bra på grymt länge, älskar livet! :D Shit thaaa same, nu ska jag fa å packa kläder å duscha, far å sover hos moffa imån, mycke mer chill där å nära till dom bästa! 
Ni får ha de så bäst, puss på er ! 
 
 
 

2012-11-23
18:38:07

Vi tar det pianooooooo ;)
hej jag ser ut som en fisk, hejdå!
 

2012-11-23
14:54:12

hoooome !!
kom hem för ett tag sen, packat grejerna från moffa å ska fa hem nu å packa andra kläder inför helgen, uppdaterar senare, pussssss :* 
 

2012-11-22
19:17:23

DÅ KÖR VI IGEN !
Sådärjaa, nu tänkte jag börja blogga igen :) 
Ska försöka iaf uppdatera varje dag, men mycke prov å sånt så tror inte att jag sitter å uppdaterar hela tiden ;) 
Ihelg blire å röjja med dom bästa, flyttar till dom över helgen kommer bli hel nice, grymt taggad! Kanske inte blir så bra uppdatering då men håll utkik, nå nu ska jag fa å plugga till no ompovet imån, ha de bäst, puss
 
urgullig bild anna gjorde ;) dom brudarna de blir att hänga med ihelg!! älskar er mina små hjärtegull! 

2012-11-15
16:00:12

BLOGGPAUS!
okej jag kör på bloggpaus ett tag nu, för mycke just nu. 
helgen blire å röjja med dom bästa, massa prov å skit så mycke annat att tänka på, men ni får ha de så bäst alla fina, pussss
 
 
 

2012-11-13
22:01:58

Du har nått botten nu bruden !
Kom hem för en stund sen efter att ha varit hoss moffa å pluggat lite med Ylva efter e for vi upp på stan å dampade, fy grymt kul kväll, kommer ju få magrutor efter att ha garvat så mycke. Jag önskar verkligen att jag kunde beskriva hur mycke ni betyder, men de är obeskrivligt, ni är mitt allt! Jag finns här för er dag som natt, natt som dag, lovar att finnas vid eran sida hela tiden. Jag älskar er ! <3
 
På tal om nå annat så ska jag plugga lite mera, gå i duschen & fika sen blire sängen å prao imån, muucket kul jao! 
Efter jag slutat far jag ner till kauppinen eftersom pappa å dom ska fira mig å Tove, vilket är på tiden. 
 
Så grymt less på idioter som försöker sabba de, sabba de när allt är så bra, man får ju liksom skylla sig själv när man beter sig som man gör, hoppas verkligen att du kommer få betala för ditt beteende, fuck u ! 
 
 
TRASDOCKORNA !!!! <3

2012-11-13
14:43:34

suuuuuck..
Kom hem för en stund sen. Varit på utvecklingssamtal & hos moffa. Utvecklingssamtalet går vi inte in på, hehe mamma hade lite damp så nu blire  å sköta skolan :) 
Idag ska jag inte göra nånting förutom att sitta å plugga å ta igen allting. Så bloggar till kvällen, ha de bäst! 
 
saknar dig redan!!!!!

2012-11-12
22:47:36

11 November 2012
Kom hem för ett tag sen från en helt underbar kväll med dom bästa.. Vi snackade mest å dampade som vanligt ;) 
Har absolut inte gjort så mycke idag, bara tagit de lugnt. Morgondagens planer är iaf utvecklingssamtal skit kul, sen ska jag hem å plugga massa prov å skit på G. Blir inge prao imån heller.. Men nu ska jag gå å dricka te å bara ta de lungt, puss
 

2012-11-12
19:07:34

Nu far vi trasdockor ut på äventyyyyr !

 

2012-11-12
14:47:28

Livet är som en berg och dalbana, det går upp och det går ner. Den som säger att det alltid går uppåt ljuger! Om livet alltid skulle vara enkelt, rakt fram, utan problem, skulle vi aldrig kunna värdesätta de stunder när vi väl har löst ett problem och när vi kan skratta igen!
(gammal bild)

2012-11-12
13:25:44

Fejk instagram & kik !
Okej, det är nå idioter som skapat ett instagram & kik konto på mitt namn. Så grymt less på den här stan, å nu har dom tydligen bytt namnet på instagram också.. Alltså lika å lägga ner helt ärligt, ni vinner ändå ingeting på de!!! 
Skaffa er ett liv istället för å sitta å göra massa fejk konton, fy va omogna!!! Människorna i den här stan måste ha grymt tråkigt liv. Nå vilka de är, lär väl komma fram nångång i tiden. PATETISKA IDIOTER!!!!
 

2012-11-12
03:04:38

Kan inte sovvaaaaa!!!!!
Åh jag blir galen, kan inte sova & klockan är tre.. Har suttit å rensat bilder på datan å lyssnat musik.Sen vägrar mina ögon hållas stängda också.. Men de blir inge prao för mig imån, är så förskyld å ska ju va med gamlingar kanske inte så smart å gå dit förskyld nejnej. Ska försöka sova nu om de gååååår, pussgonatt!
 
såhäääär kul har jag.

2012-11-11
22:11:13

FörlåtFörlåt!
Hejj, de va ett tag sen, men har inte kunnat blogga under helgen eftersom vi inte haft nått internet. Men nu är de tillbaka igen. Helgen har varit helt grym, hade vela göra om de tusen gånger om, Ylva & Anna har sovit hos oss hela helgen, fy va kul vi har haft, åh jag älskar er brudar så otroligt mycke å saknar er grymt mycke redan! 
Vi gick å la oss vid åtta på morgonen för att de va folk hos oss till halv sju å vi skulle städa å käka så ja, jag å emma vaknade vid halv fyra å Anna å Ylva va inte kvar, om hade stuckit hem. 
Kom just hem från moffa efter ha varit å käkat tacos, muuums. Men nu ska jag fa å duscha å sånt, imån prao med Fanny på ålderdomshem lär ju gå riktigt bra :D pusss
 
hittade två bilder från när Emil å Albin va å busade ;)

2012-11-09
19:27:10

Fredaaaaaaaaaaaaaag :D
Tjaa, kom just precis hem efter en hel vecka hos moffa, skönt å komma hem. Mamma sover hos moffa ihelg så jag å Emma är ensamma :D
Nu ska vi duscha å fixa oss sen fa upp ti stan sen va med Ylva å Anna, kvällen kan inte bli bätttre. Men jag uppdaterar innan jag far, lägger upp på outfit å så sen, puss

2012-11-07
14:00:22

I always wonder if you smile at my texts like I smile at yours..

2012-11-07
13:45:51

You can be a champion !
Tjaa, har sovit hos moffa så de har inte blivit nå vidare bra uppdatering plus att jag inte haft så stor lust. Sover hos han inatt också. Gick till skolan idag, men orkade inte gå på första lektionen sen hade vi ingen so så jag gick ti moffa å orkade inte gå tillbaka till skolan. Så är hemma nu å ska fixa lite grejer sen ska jag till moffa igen å säkert träffa Ylva idag.
Igår va en toppen dag, for upp på stan med Emma,Anna & Ylva åh helt grymt vare, så skönt å kunna prata,skratta å gråta med nån som verkligen förstår å finns där för en, ni är allt brudar! <3 
Men nu ska jag fa, ni får ha de bäst för de ska jag/vi ha! pusss
 
aaaah, mini bild + att Anna saknas!
 
 

2012-11-06
08:50:10

I wish that RIP meant : return if possible !
Okejj, igår på sista lektionen ringde mamma å berättade att moffas fru gått bort och hon stod ju oss väldigt nära så jag gick hem & va hemma till kvällen sen for jag ut och mötte Ylva & Anna vilket verkligen behövdes, kändes skönt å få prata & ha en axel å gråta mot. Ni betyder världen tjejer, älskar er! <3
Så igår va ingen lätt dag för varken mig,familjen & moffa, kommer kännas så grymt tomt. Det känns inte som att de är verkligt, jag fattar fortfarande inte att de har hänt. Iaf så blev det inge skola för mig idag, kände att jag inte orkade bäst å ta tid & tänka igenom allting, de kom ju liksom som en chock.
Idag ska jag mest ta de lugnt, blir väl stan med Ylva å vet inte om Anna & Emma skulle med, men säkert.. Sen ska jag väl umgås med henne å sen på kvällen börja plugga lite matte om jag har ork till de.
Nå jag bloggar när jag har ork å lust, ni får ha de så bra,puss
 

2012-11-05
14:46:42

hemma..
jag orkar absolut inte blogga nåmer idag, va tvungen att gå hem från skolan.. berättar senare vad som hänt när jag orkar, puss

2012-11-04
20:34:08

How can you forget someone who gave you so much to remember?
Har just duschat & käkat, nu ska jag sätta mig å kolla ett avsnitt till av andra avenyn, haha seriöst kan inte sluta kolla på den.. 
Aja imån blire skolan sen åker jag å Emma upp till Sandra å firar Millie efter de blire å röjja med Ylva & Anna ett tag, vad vi hittar på de får vi väl se ;) 
Ska fortsätta kolla nu å sen går jag och lägger mig så jag uppdaterar imån när jag kommer hem, pussgonatt
 

2012-11-04
17:02:24

Hahaha gooodmorning!
Hahaha tror jag dör, vaknade nyss klockan är fem & de är skola imån, asså de här kommer ju gå fett grymt alltså :) 
Satt vaken till typ halv sex igår & har världens huvudvärk nu så de e inte klokt, så blir nog å knarka alvedon idag. Jag uppaterar senare ska sätta mig å kolla lite andra avenyn hehe ;) kyysss
 
 

2012-11-04
04:12:15

Nu säger jag gonatt !
Okejj, efter en dag med att bara kollat film så tar jag å lägger mig i sängen ä försöker sova, är inte ens lite trött.. Men kanske behöver lite tid å fundera på allt som hänt å händer, usch va jag hatar å ha alla dessa tankar, men får hoppas på att allt blir bäättre. Nä ska sluta tycka synd om mig sjäälv ;) 
Gonatt eller gomorgon eller va man nu ska säga, puss
 
      

2012-11-03
20:41:39

JAG LEVER !
Okejj, jag har inte gjort ett skit idag, bara legat i sängen å kollat andra avenyn helt ärligt har jag bara legat i sängen & ska fortsätta med de också :) 
Moa kom för ett tag sen & ska tydligen sova här va jag vet ;) så blir väl röjj här hemma, mamma ska ut så de blir muuucket nice! 
Men jag uppdaterar senare när nästa filmpaus är,pusss

2012-11-03
14:21:03

Godmorgon alla fina !
Ja som sagt godmorgon, vaknade typ nyss & ska sätta mig å kolla andra avenyn hehe nolife! Har ingen lust å göra nått speciellt idag, men får väl se hur de blir. 
Asså jag håller på helt seriöst på att bli galen saknar byn så de är inte klokt & alla människorna där, hojjaa & de blir inte å åka dit på en månad iaf, kommer ju avlida av saknad! Men så fort jag får chansen å åka dit då draaaaaaaaar jag & kommer aldrig mer tillbaka, haha nästan iaf! 
Nä nu ska jag käka mumsig frukost & kolla film, pussss
 
hahaha, hittade några söta bilder från byn i somras. lätt bästa somarn & saknar de grymt mycke! åh va jag vill ti byn!!!!!!!!
 
 

2012-11-03
03:12:00

I miss you, but i'm trying not to care anymore..

2012-11-03
00:06:04

Kom precis hem !
Tjena, kom just hem från Moa orkade inte sova där..
Ska ta å fixa ihop lite godis,dricka & tända lite ljus och fortsätta kolla andra avenyn i min ensamthet, men jag behöver nog vara lite ensam nu. Yess, ska försöka uppdatera senare men annars imån puss
 
hittade en bild från i somras.

2012-11-02
17:29:22

Fix & trix yeey !
Nu har vi kollat en del av anra avenyn, fett grym äre ju! 
Nå nu ska jag fixa mig & så ska vi dra oss vidare mot Moaaaaa :D puss
 
sämst bild jao
 
 

2012-11-02
15:44:13

2 November 2012
TJaa, vaknade typ två & har just käkat frukost eller va man nu ska säga.. 
Idag blire å chilla med Moa, vi ska iaf baka nått hehe ;) sen vet jag inte bara chilla typ eller man vet ju aldig vad vi hittar på, men jag uppdaterar senare nu ska vi kolla andra avenyn iaf, puss
 

2012-11-02
01:05:00

Tro inte att jag försvinner, även ifall vi bråkar ibland, det hör bara till livet ska du veta, utan bråk och diskussioner vore inte livet lika spännande.
 du är min syster

och det lyser om dig.

som en stjärna i natten
som en lampa i mörker
som en sol på dagarna.

Syster, Jag älskar dig! <3

 
 
 

2012-11-01
23:28:25

Checkar film !
Hej, behövde inte fa ti moffa så vi hämtade Emma å for sen ti coop & handlade å sen hem. Satt hemma en timme sen kom Moa & vi for upp ti Ica å köpte lite gottigotta, så nu sitter vi å kollar nån skit snusig film som heter The Human Centipede, usch börjar ju typ må illa av å kolla den.
Aja Moa sover hos mig inatt så blir å busa, hehe! :) 
 
 
 

2012-11-01
16:02:05

1 November idag ju !
Tjaa, vaknade halv två typ & vi gick ner å kollade film typ direkt, riktigt myyyys! 
Har just fixat mig & väntar på att mamma ska hämta mig, ska upp ti moffa å göra Emma lite sällskap så hon slipper vara ensam i spökhuset hehe. Nä men inga planer för idag, uppdaterar senare, puss
 
 
 

2012-11-01
01:19:22

Kom inte & tro att du kan trampa ner mig som en fucking dörrmatta.
Sover hos Moa inatt å ska ta å sova nu, så grymt trött inte sovit så mycke den här veckan.. Imån blire bara å ta de lugnt, ska samla ihop mig lite, känns som att jag är överallt, helt förvirrad men de löser nog sig! 
yes men gonatt på er nu.